САЙТЪТ Е ВЪВ ВАКАНЦИЯ

условия

Всички наши продукти са изработени ръчно и се предлагат с крайни цени.
Работим с куриери Еконт, доставката за страната до офис на Еконт е 5 лв, до адрес – цената се калкулира според конкретната поръчка при изпращането й. Доставката за поръчки над 100 лв е безплатна.

Срокът за изработване на поръчките е от един до три работни дни, понякога е възможно да се забавим малко повече, при което ще ви уведомим по телефон или имейл. В случай, че искате да получите в определен срок избраните от вас артикули, впишете го в полето за бележки към поръчката.

Поръчките могат да се доставят до посочен от вас адрес или до офис на Еконт. Ние ви гарантираме, че ще спазим конфиденциалността на предоставената от вас информация и лични данни и няма да ги споделяме по никакъв начин с трети лица. Предоставената лична информация се използва единствено и само за извършването на доставката.
Имате право на рекламация при констатирани липси, дефекти и несъответствия в срок от 5 дни след получаването на продукта. Ще се радваме да поправим грешката възможно най-бързо.
Можете да върнете закупен продукт в рамките на 7 дни след получаването му, ако продуктът е във вида, в който е получен, без да бъде ползван. Транспортните разходи за връщане са за ваша сметка.